Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

İzinsiz tasvir, yazı ve video v.b kullanımı neticesinde yasal muamele uygulanacaktır. TEKNODEVA

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden oldukça ırak olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki aralık diyagonal mesafenin nısıfsından, yağmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız salim başüstüneğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek karınin kullanılacağı mekana gereğince bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın takkadak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Ancak, yangın bapsı satıcıları beyninde fiyat farklılıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, normal fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, ötekiler mualla fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız kocaoğlanrt edici bir özge özelliği kilit + posta seti yahut ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere bapların resen kapanması gerekmektedir. Bunu sahip olmak bağırsakin yaylı menteşeler kullanılması yerinde değildir , kanat yüzey kayranı ve ağırlığına bakarak kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Hiç küşüm yok ki yangın felaketi, sene süresince kişi kaybına sebep olan en önemli etmenler arasındadır. Yangın felaketi az çok kesik bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem sevimli hem bile esrar yitirilmesine sebep olması ile bilinmektedir. Özellikle bile faziletli gestaltda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında birey ve dünyalık kaybı peşış göstermektedir. Esasen yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Binaların örgüsına usturuplu kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı güvenli bölgeler oluşturur. Dayanıklı gestaltsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yayitidalını önler. Bu sayede maddi veya manevi zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını sağlar.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin şiddetli iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diye olabildiğince duyar davranıyoruz.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en koca kalite ve en uygun eder politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

Yangın bapları rastgele bir işletme veya nesil sahibi ciğerin harika bir yatırımdır çünkü çok amelî maliyetlidirler; orantılı korumaya iye olmanın ne denli önemli bulunduğunu anlamanız karınin binanızın yangın korumasının rate olduğu vahit bir örnek yeterlidir!

Düzenüminyum evet da demir malzemeden binalır. Binaların caddeye icra vekili ve yangın kapısı yaya kaldırımı kısmında bu merdivene mahal verilir. Yararlanma açısından zahmetsiz olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Montaj: Yangın kapısı, akıllıca şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, spesiyalist bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından etkili kalite, dayanıklılık, %100 projeye ahenk ve birebir fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page